♡ REGENSBURG ♡
04.11.2018
Krásnou neděli všem! Já jsem si před chvílí udělala lívance a začala jsem třídit fotky ze včerejšího výletu do Německa. Původně jsem plánovala, že si tam nakoupím dárky na Vánoce, ale nějak to nevyšlo:D Nicméně jsem objevila úžasný svetřík, ve kterém budu snad i spát.
Po několika hodinách jsme se šli projít do města a vzala jsem si s sebou avokádový wrap. Moc mi chutnal! Našla jsem si recept, tak se můžete inspirovat se mnou:)
DRESING
- jedna kostka sýru Lučina ( pro vegany lze vynechat a přidat více tofunézy)
- 2 lžíce majonézy / tofunézy
- cca 1 lžička šťávy z limetky
- sušený česnek
- sušená cibule
- chilli
- špetka kurkumy
- kari
- sůl
- pepř
INGREDIENCE
- zralé avokádo (1 ks)
- švestková rajčata (4 ks)
- střední mrkev (1 ks)
- salát dle chuti ( polníček, ledový, římský, klidně si udělejte i mix)
- wrap placky, nejlépe pokojové teploty (4 ks)
POSTUP
- Avokádo a rajčata nakrájíme na kostičky nebo plátky, mrkev na jemné plátky pomocí škrabky nebo ji můžeme nastrouhat, salát natrháme a dobře osušíme.
- Připravíme si dresing, který je velmi jednoduchý, vše smícháme dohromady a okořeníme dle chuti.
- Na připravenou placku rozetřeme jemně dresing, položíme salát, avokádo, mrkev, rajče, cibuli a zase zakápneme dresingem. Kdo chce, může si ještě náplň lehce posolit a opepřit.
Katedrála sv. Petra
♡
♡